YRITYS

NYKYAIKAA JA LAADUKKUUTTA

Kartanon Mittakaluste sijaitsee Savon sydänmailla Kuopiossa keskustan kupeessa hyvien yhteyksien varrella. Nykyaikaiset tuotantotilat ja moderni konekanta NC-ohjattujen laitteiden kanssa varmistavat laadukkaan ja tarkan valmistuksen niin kaluste- kuin alihankintatuotannossa. Tehokkuus, materiaalien oikeaoppinen hyödyntäminen ja ekologinen toimintatapa säästävät luontoa. Yrityksen toiminta perustuu iloiseen, osaavaan ja asiakasta palvelevaan tekemiseen, unohtamatta työhyvinvointia ja henkilöstön osaamisen ja toiminnan kehittämistä.

KARTANON MITTAKALUSTE

KOKEMUSTA JA AMMATTITAITOA

Yrityksellä on mittava ja pitkä kokemus erikoiskalustevalmistuksen osalta. Ammattitaitoinen ja auttava henkilöstö on tärkeä osa palvelukokonaisuutta, jota asiakkaat arvostavat. Materiaalien laaja hallinta sekä hyvät yhteistyötaidot niin suunnittelijoiden kuin arkkitehtien kanssa varmistavat onnistuneen lopputuloksen suurissa ja vaativissakin kohteissa.

Kartanon Mittakaluste Oy.

SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Korkealaatuinen lopputulos alkaa suunnittelusta ja siksi valmistavan osapuolen on hyvä olla mukana jo tuotteen tai kohteen alkusuunnittelussa. Näin saamme ratkaistua rakenteelliset ja tekniset ominaisuudet parhaiten. Samoin saavutamme myös oikeiden materiaalien valinnat kustannustehokkaasti ja asiakas saa parhaimman saavutettavissa olevan lopputuloksen.