background
 

Yritys

Kuopiolainen Kartanon Mittakaluste Oy on aloittanut kalustetuotannon vuonna 1993. Valmistamme pääasiassa julkisten tilojen kiintokalusteita, mutta teemme myös alihankintaa. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, kaupungit, valtio, rakennusliikkeet ja toimistokalustevalmistajat.

Tuotantomme on tilausohjautuva ja kaikki valmistus alkaa vasta tilauksesta. Pääsääntöisesti valmistus tapahtuu arkkitehtien ja suunnittelijoiden suunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa meiltä kuitenkin saa suunnitteluapua. Asennus kuuluu palveluun, mikäli asiakas niin haluaa. Laitekanta >>

Laskennassa käytämme Oriel Oy:n ohjelmistoa, josta on suora yhteys työn suunnitteluun ja työn suunnittelussa käytämme apuna Autocad ohjelmistoja 2D- ja 3D- muodossa. Laskenta antaa tiedot suoraan tunti- ja tuotannonkuormituksen seurantaan.
 

Kartanon Mittakaluste Oy

Kartanon Mittakalusteen Oy päämääränä on tuottaa oikea-aikaisesti, laadukkaita, asiakkaan toiveiden mukaisia kalusteita kilpailukykyiseen hintaan työntekijöitä ja luontoa unohtamatta. Taloudellisesti kannattava pitkäjänteinen toiminta on jo asiakkaiden kannalta välttämättömyys, jotta voimme olla mukana myös tulevaisuudessa palvelemassa asiakaskuntaamme.

Tuotannostamme suurin osa on ns. erikoiskalusteita. Esimerkiksi suureen sairaala- tai hoitokotiprojektiin käytetään levytavaran lisäksi niin massiivipuuta, metallia, lasia kuin erikoisempiakin materiaaleja. Durantin ja Corianin kaltaiset materiaalit eivät siis ole meille vieraita.

Rala    AAA Korkein luottoluokitus Yrittäjät
Yrityshistoria