background
 

Tuotteet & Palvelut

Teemme mittatilauksena ja asiakkaan toiveiden mukaisesti laadukkaita ja kestäviä kalusteratkaisuja. Korkean laadun ja kestävyyden takaavat oikein valitut materiaalit, osaava suunnittelu ja kokeneet puusepät. Mittatilauskalusteet tehdään yksittäiskappaleina ja käsityönä. Mallikuvia erilaisista kalusteista ( PDF-tiedosto, Fin/Rus):

Materiaalit

Viimeistellyn kalusteen lopputuloksen näkeminen on aina yhtä vaikuttavaa. Laadukkaan tuloksen mahdollistavat ammattitaitoinen henkilökunta sekä nykyaikainen ja monipuolinen konekanta. Meille projektin toteuttamisen esteenä eivät ole normaaleista puusepänteollisuuden käyttämistä materiaaleista poikkeavat materiaalit kuten esim. erilaiset teräskomponetit,lasit, kivet, massiivimuovilevyt tai kankaat.

Kalusteprojekti

Kalusteprojekti lähtee aina liikkeelle suunnittelulla yhdessä asiakkaan
kanssa, jossa kartoitetaan lähtötilanne. Kerro ideasi tai suunnitelmasi,
me toteutamme!

 

Suunnitteluvaiheessa käsitellään:

  • Tuotteen mitoitus ja rakenteelliset seikat
  • Materiaalitoiveet (puulajit, pintakäsittely ym.)
  • Tuotteen ulkonäköseikat ja yksityiskohdat
  • Alustava hinta-arvio

Trio Moduli -kalusteet

Valmistamme Hannu Peltosen suunnittelemia Trio Moduli - kalusteita uusiin ja vanhoihin toimistoihin. Vanhasta mallistosta on valmistuksessa Alfa-Moduli ja Beta-Moduli säilytyskalusteet, tulossa tuotantoon tulevaisuudessa Sigma ja Omega seinäkkeet.

Trio Moduli - kalusteet Hannu Peltonen suunnitteli vuonna 1974 ja kalustemallisto on ollut tuotannossa jo 39 vuotta ja kalusteet ovat edelleen ajanmukaisia ajattoman ja modulaarisen suunnittelunsa vuoksi. Trio Moduli >>